Her kan du se de marsvin, der er til salg hos Highlander's og Dragon Hill's. 

Fandt du ikke det du søgte, så se på siderne med 'Kommende kuld' eller send en mail eller en SMS (21 23 05 54).
Læs venligst nedenstående tekst, hvis du er interesseret i at købe et af vores marsvin.

Unger rejser først herfra, når de er min. 4 uger og vejer mindst 300 g, og når jeg vurderer at de er klar til at rejse. Dette kan ikke ændres.
Hvis intet er nævnt, er dyret klar til afrejse. Det mulige rejsetidspunkt er anslået - det kan ændres, hvis jeg fx mener at en unge skal være lidt større/ældre inden afrejse, specielt hvis rejsetiden er lang.
De er vant til at være i hænder og er passet med korrekt foder; men alle er forskellige og kan have forskellige egenskaber og temperament.
Jeg gør altid mit bedste for at finde de dyr, der passer bedst til de nye ejere. Det skal være en god oplevelse for både dyr og mennesker at lære hinanden at kende i det nye hjem.

Marsvin er meget sociale og har brug for mindst én artsfælle, så de fleste har været vant til at gå i 'familiegrupper', og jeg sælger ikke dyr til et alene-liv eller som selskab for kanin eller andre dyr.
I teksten ved hver enkelt kan du se, om det er racedyr eller kæledyr (uden fastlagt standard). Forældredyrene kan oftest ses på siderne med Fødte kuld.
 

Hanner eller hunner?
Et ofte stillet spørgsmål er, om to hanner godt kan enes.  De fleste mennesker vil helst købe hunner, fordi de tror, at så vil alt være fred og idyl i marsvineburet; men det er der ingen garanti for.
Uanset om det er hunner eller hanner, så er det et spørgsmål om kemi.
Der er tre muligheder:
1) De er glade for hinanden og har det sjovt sammen.
2) De accepterer hinanden og der er sjældent diskussioner imellem dem, men heller ikke den helt nære kontakt.
3) De hader hinanden og kan bare ikke være i samme bur.
Vi har rigtig mange han-par gående sammen, og vi har også jævnligt 4 hanner i samme gruppe. I de rigtige kombinationer giver det ingen problemer.
Hunnerne kan være lidt sværere at sætte sammen i grupper; der er meget bøvl og mange forurettede hyl med tænderklapren - medmindre de har en god kastrat til at styre deres tøsefnidder.
Hannerne er oftest mere kontaktsøgende og kælne overfor mennesker; hvor hunnerne har perioder hvor de ikke gider snakke med en medmindre man er et hanmarsvin.

Priser (dette er standardpriserne hos de to opdræt; der kan forekomme undtagelser/afvigelser):

Type: Han: Hun:
Kæledyr: 300-350 kr. 350-400 kr.
Californians: 450-600 kr. 500-650 kr.
Ensfarvede fra California-kuld: 300-350 kr. 400-450 kr.

Generelle salgsbetingelser:
Alle marsvin sælges med stamtavle fra Dansk MarsvinForening.
P.g.a. gentagne dårlige erfaringer med useriøse købere, der gratis har reserveret dyr og derefter ikke været til at få fat i, når dyret er klar til afrejse, har jeg desværre været nødt til at indføre betaling af depositum ved reservation.
Ønsker man at reservere et dyr skal indbetales 100 kr. og restbeløbet ved afhentning. Der kan betales kontant eller via Mobile Pay.
Et reserveret dyr skal afhentes indenfor en uge medmindre andet aftales (f.eks. ved reservation af unger, der ikke er rejseklare, eller transport til udlandet).
Det er købers ansvar at sørge for afhentning/transport af dyret. Overskrides tidsfristen/datoen for afhentning betales kost og logi for dyret indtil afrejse; p.t. 10 kr. pr. døgn, eller reservationen bortfalder.
Dyret er først reserveret, når det er aftalt og betaling er modtaget. Indtil da gælder princippet 'først til mølle'.
Skulle der i reservationsperioden (mens dyret stadig bor her) ske noget, som ikke har med køber at gøre, således at dyret ikke kan afhentes, refunderes beløbet naturligvis.

Jeg skriver ikke nogen på venteliste til et dyr - fordi når der kommer det ønskede dyr i et kuld, så har 9 ud af 10 mennesker fundet noget andetsteds, bl.a. fordi de har været på venteliste flere steder, eller de svarer slet ikke på mine henvendelser.  Det er spild af både min og andre køberes tid.

Hanner:

Dragon Hill's Yukio

Kæledyr, chokolade-hvid-gylden satinbærer.
Født 18. juni 2020.  Går sammen med voksen han uden problemer.
Nyt billede kommer snarest. Han er en flot dreng med rigtig søde forældre, så temperamentet er også i orden.
Pris: 300 kr.
 
   

Hunner: