Velkommen til Highlander's og Dragon Hill's Marsvin.

Vi bor på en gård i det smukke Midt-Østjylland (mellem Horsens og Skanderborg), og vi har i fællesskab opdrættet marsvin siden 2007.
I 2015 er opdrættet blevet delt mellem os, således at Marianne har Highlander's og Cassandra har Dragon Hill's.
Klik på et af navnene for at se mere om de to forskellige opdræt.  OBS: Dragon Hill's forventer ikke at have unger igen før i sommeren/efteråret 2017.

Vi har et skiftende antal marsvin - i øjeblikket har vi tilsammen ca. 100 dyr.     Vi har unger til salg det meste af tiden, og ofte vil der også være ungdyr og voksne marsvin til salg.
De voksne kan f.eks. være dyr, som ikke længere skal bruges i avlen fordi vi har beholdt afkom efter dem, men som stadig er unge nok til at starte et nyt liv hos en anden familie.
Og det skal siges, at voksne marsvin oftest vil være bedre egnet som begynder-kæledyr for børn, da de ikke er så hurtige og 'omkringfarende' som de små unger, der kan være svære for et barn at holde styr på.
Marsvin egner sig ikke til at gå alene eller som selskab for kaniner; derfor sælges dyrene kun to ad gangen og kun enkeltvis til købere, der har marsvin i forvejen.
Vi har også ind imellem kastrater til salg. De kan evt. sælges sammen med en hun - en meget sikker løsning på to marsvin der vil kunne enes.
Vores salgsbetingelser kan læses på salgssiden.  
Vi er begge medlem af og har godkendt opdrætternavn hos  Dansk Marsvin Forening (DMF) og vi deltager gerne i udstillinger, der ligger i rimelig afstand fra os - primært Jylland & Fyn, men lejlighedsvis også Sjælland eller Sverige.  

Vi kan kontaktes via mail eller på tlf. 21 23 05 54 - gerne SMS. 
 


Highlander's Marsvin


 


DRAGON HILL'S MARSVIN